Lenneke Lingmont

Na mijn studie werkte ik acht jaar als fotojournalist voor De Twentsche Courant Tubantia. Hier kreeg ik de kans om mij te ontwikkelen en al gauw wist ik dat ik dit de rest van mijn leven wilde doen. Wat een prachtig vak, vol met mooie ontmoetingen en onverwachte situaties.

Ik handel naar het moment, en probeer in een ogenblik de mooiste beelden te creƫren. De veelzijdigheid van dit vak spreekt mij aan. Van gevoelige portretten tot een trotse directeur voor zijn bedrijf. Van sfeerreportages tijdens evenementen, naar oma die honderd jaar is geworden. Ik ben altijd op zoek naar de beste plek tijdens grote nieuwsonderwerpen, om deze vervolgens op een verrassende manier vast te leggen. Snelheid en flexibiliteit kenmerken hierbij mijn werkwijze.

In 2015 werd het tijd voor een sprong in het diepe. Daarom ben ik mijn eigen bedrijf gestart; Lenneke Lingmont Fotografie. Onder deze naam hoop ik nog vele mooie beelden te maken. En misschien wel voor u.

Contact opnemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>